Eerste Straatje van Best 3
Den Bosch, Nederland

Klikkracht Wordpress diensten

Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen WordPress websites op maat voor middelgrote organisaties. Ook zorgen we voor alles dat nodig is om deze websites te onderhouden én te laten groeien.

 • thumbnailWordPress Den Bosch

  Wij bouwen schitterende responsive Wordpress websites die eenvoudig te beheren zijn. Daarbij hoort een degelijke strategie en een passend ontwerp. Ontwerp kan door ons of door jouw eigen ontwerper gemaakt worden.

 • thumbnailWebhosting voor WordPress

  Wij zorgen ervoor dat jouw website dag en nacht bereikbaar is via het domeinnaam (www.jouwbedrijf.nl) voor je bezoekers. Hiervoor is een webhosting pakket nodig. Op een snelle server, gespecialiseerd in Wordpress.

 • thumbnailSEO

  Vindbaarheid, daar gaat het om. Een website zonder bezoekers gaat je geen geld opleveren. Met SEO (Search Engine Optimization) zorgen we ervoor dat je website goed gevonden wordt in de zoekmachines.

 • thumbnailWordPress Onderhoud & support

  Samen houden wij jouw site online! Klikkracht heeft een methode ontwikkelt om WordPress sites up-to-date te houden, proactief te monitoren en passende maatregelen te nemen wanneer nodig. Daarnaast bieden wij je ondersteuning en advies.

 • thumbnailE-commerce

  Verkoop je producten en diensten direct online met een WooCommerce webshop. Eenvoudig te beheren, betalen met iDeal en geïntegreerd in jouw WordPress site.

 • thumbnailAdwords

  Bovenaan in Google en bereik de juiste mensen op het juiste moment. Toon advertenties specifiek aan mensen die geïnteresseerd zijn in jouw product.