Met de komst van het internet en de groei die het vandaag de dag nog steeds doormaakt is de online wereld een bron van onbegrensde mogelijkheden geworden. De kansen liggen daardoor voor het oprapen, maar tegelijkertijd zijn de losse elementen een samenhang van een complex geheel. Een goede website heeft een unieke vormgeving, is voorzien van pakkende teksten en wordt goed gevonden in zoekmachines zoals Google.

Bij Klikkracht zien we de meerwaarde in van een goede samenwerking. Ieder zijn vak en specialisatie. Wanneer concullega’s krachten bundelen kunnen er voor alle partijen mooie online projecten ontstaan die zorgen voor extra omzet. Wij werken dan ook graag samen met andere creatieve professionals zoals vormgevers, marketing- en reclamebureaus om elkaar aan te vullen en te versterken.

Zullen we kennismaken?

You design, we code

Als vormgever bij een marketing- of reclamebureau is jouw ambacht het realiseren van creatieve uitingen voor de klant. Het geeft de identiteit van de klant weer. Wij van Klikkracht geloven dat deze boodschap beter overkomt als de vorm klopt met de inhoud. Onze ambacht is het vertalen van ontwerp naar techniek. Hierdoor kunnen we een passende oplossing bieden om jouw ontwerp om te zetten naar een perfect werkende WordPress website.  Daarbij gebruiken we eigen checklists om de kwaliteit te waarborgen en zorgen we ervoor dat alle website must-haves zijn inbegrepen.

Als webdevelopment partners lanceren we een project om trots op te zijn, maar bovenal een unieke website waar de klant tevreden mee is!

Wat wij kunnen bieden met webdevelopment

Voor een goede samenwerking als webdevelopment partners is het belangrijk om elkaars kunnen, klanten en werkwijze te leren kennen. Wij steken daarom extra tijd in de kennismaking en conceptfase. Met hetzelfde verwachtingspatroon krijgen we helder voor ogen naar welk eindresultaat we toewerken en hoe we dat aanpakken. Het proces verloopt daardoor efficiënter. Om alles inzichtelijk te maken voor ontwerper, klant en ontwikkelaar werken we graag met handige tools zoals Invision.

Dit kun je jouw klant aanbieden:

 • Een unieke en gebruiksvriendelijke website passend bij de huisstijl
 • Eenvoudig beheer van content met WordPress CMS
 • Responsive layout voor tablets en smartphones
 • Een gebruiksvriendelijke e-commerce oplossing (webshop)

Mooi meegenomen voor jou:

 • Extra omzet door mogelijkheid tot uitbreiding dienstenaanbod
 • Jouw klant blijft jouw klant
 • Geen zorgen over techniek en beveiliging
 • Directe en heldere communicatie
 • Persoonlijke uitleg over WordPress CMS
 • Advies over website ontwerp en workflow
 • Altijd een uniek ontwerp (geen standaard thema’s of templates)

Samenwerken met een WordPress developer?

Om een WordPress development project succesvol op te leveren steken we veel tijd in de kennismaking en conceptfase. We stellen vragen om het project helder te krijgen, we spreken het ontwerp samen door, we voorzien in advies en praktische oplossingen. Om het inzichtelijk te maken hebben we voor webdevelopment partners een 6-stappenplan voor een succesvolle website ontwikkeld.

 1. Onder het genot van een kop koffie leren we elkaar kennen en analyseren we de wensen en mogelijkheden. Goede communicatie is daarbij essentieel, en ons gesprek leidt uiteindelijk tot een passende offerte.
 2. We gaan het eerste concept omschrijven om de boodschap die verteld moet worden te vertalen naar een online platform. Wij geloven in “content is king” is en de inhoud van jouw dienst vormt de basis van het ontwerp.
 3. Jij als vormgever bij een marketing- of reclamebureau gaat aan de slag met het unieke uiterlijk van de website of webshop. De huisstijl van de klant zal hierin duidelijk kenbaar worden gemaakt met een passend en uniek grafisch ontwerp.
 4. Als het ontwerp af is zorgen wij voor het webdevelopment proces in WordPress. Als we klaar zijn is de website eerst in werking te zien binnen een demo-omgeving. Zo kunnen we de website nog testen, aanvullen en inrichten voor deze klaar is om live te gaan.
 5. Wanneer de website live gaat is er nog de mogelijkheid om samen te kijken wat er nog anders kan of geoptimaliseerd kan worden op het gebied van SEO, tekst en conversie.
 6. Techniek is ook iets kwetsbaars en daarom is het belangrijk om de website na livegang blijvend te onderhouden. Zowel technisch up-to-date houden als inhoudelijk de website van nieuwe content voorzien.

Jij ontwerpt, wij bouwen! Als webdevelopment partners bundelen we onze krachten en versterken elkaar en het eindproduct voor de klant. Ons kantoor is gevestigd in Den Bosch, maar we kunnen ook bij jou op bezoek komen om de mogelijkheid op het gebied van WordPress development te bespreken.

Zie je kansen om samen te werken? Leuk! We kijken uit naar je bericht!