WordPress website

Alle websites die wij maken voor MKB Den Bosch worden gebouwd in WordPress. Die keuze maken wij bewust om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. WordPress is ooit begonnen als blogplatform, maar is inmiddels uitgegroeid tot het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld. Dat is niet zonder reden. WordPress is eenvoudig in gebruik, biedt vele mogelijkheden en wordt veilig ondersteund door actieve ontwikkelaars.

Er zijn nogal wat plugins beschikbaar voor WordPress om de functionaliteiten eenvoudig uit te breiden. Dat is een groot voordeel. Wij hebben veel ervaring met de bekende plugins en weten welke goed werken. Wil je bijvoorbeeld een webshop functie toevoegen, dan gebruiken we daar WooCommerce voor. Daarnaast hebben we de kennis in huis om zelf een maatwerk WordPress plugin te ontwikkelen wanneer dat nodig is.

Wordpress Den Bosch Dashboard
Bij Klikkracht in Den Bosch ontwikkelen we WordPress websites op maat waarbij we het Dashboard zo inrichten dat het beheer makkelijk voor je wordt gemaakt.

WordPress is open source software waardoor webdevelopers op eenvoudige wijze een website geheel naar wens van de opdrachtgever kunnen maken. Ook een op maat gemaakte WordPress website voor het MKB uit Den Bosch is dus geen probleem. Het beheer is eenvoudig zelf te doen en wanneer het bedrijf groeit, groeit de website gewoon met je mee.

Dankzij een grote actieve WordPress community worden er regelmatig nieuwe functionaliteiten toegevoegd. De software kan eenvoudig up-to-date gehouden worden en je betaald geen extra licentiekosten.

WordPress Den Bosch

Voor MKB bedrijven uit de regio Den Bosch is een WordPress website vaak de meest geschikte optie. Het systeem is gebruiksvriendelijk, uitgebreid en zoekmachine-vriendelijk. Ondanks de eenvoud van WordPress is het toch aan te raden een WordPress specialist uit Den Bosch in te schakelen. De website moet immers ook op de juiste wijze geïnstalleerd worden, beveiligd zijn tegen hackers, snel laden en goed te bekijken zijn op mobiele apparaten. Ook zaken zoals hosting, design en onderhoud zijn belangrijk voor een goede WordPress website.

Wordpress Snelheid Den Bosch
Jouw WordPress website wordt beter gewaardeerd door Google wanneer deze snel laadt. Wil je goed gevonden als lokaal bedrijf in Den Bosch, dan is een snelle website een must.

WordPress Den Bosch

Voor MKB bedrijven uit de regio Den Bosch is een WordPress website vaak de meest geschikte optie. Het systeem is gebruiksvriendelijk, uitgebreid en zoekmachine-vriendelijk. Ondanks de eenvoud van WordPress is het toch aan te raden een WordPress specialist uit Den Bosch in te schakelen. De website moet immers ook op de juiste wijze geïnstalleerd worden, beveiligd zijn tegen hackers, snel laden en goed te bekijken zijn op mobiele apparaten. Ook zaken zoals hosting, design en onderhoud zijn belangrijk voor een goede WordPress website.

Klikkracht is gespecialiseerd in het maken van WordPress websites voor MKB bedrijven uit de regio Den Bosch. Met aandacht en persoonlijk contact willen we lokale spelers helpen met het realiseren van een professionele website. Om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken, nemen we het hele traject uit handen. Zo realiseren we niet alleen WordPress websites, maar blijven we ook betrokken bij jouw Bossche onderneming na oplevering. Met periodiek onderhoud zorgen we voor een WordPress website die altijd up-to-date is en met onze supportdienst kun je altijd bij ons terecht als je vragen hebt.

Wij werken inmiddels zo’n 10 jaar met WordPress en het CMS kent geen enkele beperking. Alles is mogelijk! Tijdens het ontwerpen van jouw WordPress site hebben we alle vrijheid, en jouw bezoeker ziet niets anders dan een professionele, snelle, responsive website.

Kortom, we bouwen professionele WordPress websites voor alle midden- en kleine bedrijven uit Den Bosch en omgeving, en zorgen dat deze makkelijk te beheren zijn. Daarbij hoort een degelijke strategie, een passend webdesign en een praktische basis die helpt jouw dienst of product online te vermarkten.

Bekijk ook eens ons portfolio van eerder gemaakte WordPress websites,
om een beeld te krijgen van alle mogelijkheden.

Al 10 jaar tevreden klant (kan ook langer zijn)

februari 16, 2021

Meerdere websites gebouwd met Frank als host en adviseur en manusje van alles – mijn kennis is meer over wijn dan over websites, maar bij problemen altijd een oplossing gevonden en zo wil je het ook natuurlijk.

Eduardo Baten

Frank kan mijn ontwerpen niet alleen 'lezen' als bouwer, maar ook als vormgever

juni 21, 2019

Als vormgever met een eigen bedrijf wil ik mijn opdrachtgevers ook graag de mogelijkheid bieden voor een passende website. Het fijne van de samenwerking met Defakto is dat Frank Bogaard niet alleen de technische uitvoering van websites uitermate goed beheerst, maar dat hij daarbij ook vorm gevoelig is. Hij kan mijn ontwerpen niet alleen ‘;lezen’ als bouwer, maar ook als vormgever. Dat maakt de samenwerking met hem voor mij niet alleen heel prettig, maar ook bijzonder doeltreffend en waardevol voor mijn klanten.

Yon Prüst, Studyo-n

Snelle aanpak en een prettige communicatie

juni 21, 2019

Samenwerken met Frank van Defakto is erg prettig. We hebben inmiddels al aardig wat projecten uitgevoerd en ik kan daarover alleen maar met enthousiasme over spreken. Korte en duidelijke lijnen, snelle aanpak en een prettige communicatie. En niet te vergeten: een tevreden en trotse klant! Ik kan daarom iedereen aanraden die met een website-vraagstuk zit om dit samen met Frank op te pakken. Dan komt het goed!

Hanneke van den Heuvel, Creatie Maakt Alles

Scherpe prijs. Kwaliteit. Kennis van zaken. En levert! Zo is het.

juni 21, 2019

Defakto. Betrouwbaar. Snel. Leuk. Scherpe prijs. Kwaliteit. Kennis van zaken. En levert! Zo is het. Een absolute aanrader dus.

Floris Beets, Borish